Speelpleinwerking Kerkhove kleuters

 • Zomervakantie 2022
  maandag 4 juli tem donderdag 25 augustus
  (geen werking op 21, 22 juli en 15 augustus)
  Op vrijdag 26 augustus is er de Slothappening 'Kinderen Baas' op het Zomerplein in Avelgem -  daarvoor moet apart ingeschreven worden.

 

 • Inschrijven

  Om de kinderen op het speelplein in optimale omstandigheden te ontvangen en kwalitatieve begeleiding te voorzien, vragen wij om maximaal vooraf in te schrijven via de webshop, of aan onze balie. Dit is (onder voorbehoud van aantal beschikbare plaatsen) steeds mogelijk tot en met de dag voordien. Is het toch niet gelukt om vooraf in te schrijven? Geen probleem, inschrijven ter plaatse mét UiTPAS is nog steeds mogelijk indien er voldoende capaciteit is. Let wel: het reserveren van een warme maaltijd is enkel mogelijk via de webshop.

  Kinderen jonger dan 3 jaar kunnen niet via de webshop ingeschreven worden, daarvoor kom je best langs in Spikkerelle.
   

  UiTPAS is verplicht voor deelname aan alle activiteiten, ook indien op voorhand ingeschreven, voor identificatie. Deze UiTPAS kan aangekocht worden in Spikkerelle of via dit aanvraagformulier.

 

 • Voor wie? Kinderen van 2,5 tot 6 jaar  (t.e.m. 3de kleuterklas). 

  Kinderen die nog enkele uurtjes slaap nodig hebben overdag of nog niet zindelijk zijn, kunnen jammer genoeg niet deelnemen.
   

 • Waar? Ontmoetingscentrum Kerkhove, Oudenaardsesteenweg 589
   
 • Wanneer?  
  Het onthaal is elke ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur.  De activiteiten starten om 9.00 en duren tot 17.00 uur.  Kinderen kunnen afgehaald worden tussen 17.00 en 17.30 uur.

   
 • Prijs?
  Kind Avelgem: 2,75 euro/dagdeel
  Kind niet-Avelgem: 4,25 euro/dagdeel
  Maaltijd: 2,50 euro