Doe mee aan 'Road to Nowhere': een uitdagende oriëntatietrail

Gepubliceerd op woensdag 03 april 2024
17 augustus 2024
affiche Road to Nowhere

Op zaterdag 17 augustus 2024 organiseren de Avelgemse sportdienst en dienst jeugd en cultuur ‘Road to Nowhere’: een oriëntatietrail met start en aankomst op het Zomerplein (evenemententerrein naast GC Spikkerelle).

Geïnspireerd op Barkley Marathons

Inspiratie haalden we bij de jaarlijkse Barkley Marathons, een eigenzinnig loopevenement dat oriëntatielopen koppelt aan mentale en fysieke uithouding. Wij gaan – uiteraard – voor een light-editie, waarbij lopers uitgedaagd worden met een knipoog naar de Barkley Marathons.

Lopers krijgen een verzegelde kaart, die ze pas bij vertrek mogen openen. Op de kaart staat een globaal stratenplan van de omgeving, met daarop locaties waar boeken te vinden zijn. De lopers gaan op zoek naar de locaties en scheuren de pagina uit die overeenstemt met hun borstnummer.

Route van ± 15 km

De start staat gepland om 16.38 uur, de route wordt individueel bepaald door de deelnemers. Je mag rekenen op ± 15km. We werken met een cut-off na 3 uur (19.38 uur). Kinepraktijk InForm wacht de lopers bij aankomst op voor een deugddoende sportmassage.

Film '#17 - To finish the Barkley'

Nadien staat de film ‘#17 – To finish the Barkley’, over de deelname van Karel Sabbe aan de Barkley Marathons, gepland op het Zomerplein.

Schrijf je in