Nieuws - meest recent

Voor KJV-lezers en voor alle gezinnen met leesverslaafde kinderen tot 12 jaar.

 

Om de cash-betalingen zo veel mogelijk af te bouwen beschikt de sportdienst over bancontact ...

De gemeente en het OCMW zetten in op vernieuwen en verduurzamen: op vrijdag 17 maart ontvingen de maaltijdbedelers van het OCMW de sleutel van hun elektrische bestelwagen, een Nissan e-NV200. Energiedistributiebedrijf Eandis ondersteunde de aankoop van deze wagen.

Voortaan gebeurt de bedeling van de maaltijden dus zonder CO2-uitstoot. De elektrische wagen is ook veel stiller, wat ook ten goede komt van het lokale leefmilieu.

Op woensdag 22 februari 2017 was het gezellig druk in het Avelgemse zwembad ...

Bloedinzamelactie op maandag 27 maart, mogen we ook op jou rekenen?

Vlaamse overheid Vragenlijst ‘Wat vind jij van je gemeente’ binnenkort in je bus?

Het leven staat nooit stil, ook niet in Anvelgem! De Vlaamse overheid en het gemeentebestuur hechten belang aan wat jij denkt over je gemeente en je buurt.

Is het prettig wonen in je buurt? Is er genoeg groen in je buurt? Wat vind jij van je woning? Ben jij tevreden over de gemeentediensten? Maak jij gebruik van de gemeentevoorzieningen?

In oktober 2016 zond ZEMBLA de reportage “Gevaarlijk spel” uit over de mogelijke gezondheidsrisico's van sporten en kunstgrasvelden ...

De natuur in topconditie houden in heel Europa, dat is het doel van Natura 2000.

Ook Vlaanderen zet stappen om tegen 2020 waardevolle planten en dieren, en hun leefgebieden, te beschermen en waar nodig te ontwikkelen en herstellen. Het Natura 2000-programma vormt het Vlaamse kader voor de realisatie van die natuurdoelen.