Kiezen voor een actief leven wordt nog makkelijker: Bewegen op Verwijzing breidt uit 

Gepubliceerd op Maandag 11 maart 2024
Bewegen op Verwijzing-coach Stefanie

Kiezen voor een actievere levensstijl? Dat wordt nog makkelijker. Want Bewegen Op Verwijzing breidt uit! Vanaf nu kunnen niet alleen (huis)artsen doorverwijzen naar een Bewegen Op Verwijzing-coach, maar ook podologen, ergo- en kinesitherapeuten, maatschappelijk werkers, apothekers, vroedvrouwen, diëtisten, psychologen en verpleegkundigen.   

In 2022 hebben maar liefst 2.258 personen in heel Vlaanderen de stap gezet om deel te nemen aan Bewegen Op Verwijzing. Dit project helpt mensen op weg naar een actiever leven aan de hand van professionele coaching en een beweegplan op maat. 

Wil je meer bewegen? Vraag dan een verwijsbrief aan een van de deelnemende zorgberoepen en maak een afspraak met Bewegen Op Verwijzing-coach Stefanie. 

Persoonlijk tekstje van Stefanie

Met een hart voor sport en inclusie help ik jullie graag bij het overwinnen van fysische en/ of psychische obstakels op weg naar een gezond en sportief leven. Met oog voor jouw welbevinden en jouw sportieve wensen maken we er telkens weer een uniek coachmoment van. Samen gaan we met behulp van een uniek beweegplan op weg naar ‘gelukkig leven’ waar gezond bewegen centraal staat.

Sportieve groeten en tot snel!

Meer info