6-12 jaar | Speelpleinwerking Outrijve

 • Wanneer
  Zomervakantie: van maandag 1 juli tot en met vrijdag 19 juli en van maandag 5 tot en met donderdag 29 augustus (met uitzondering van 15 en 16 augustus).
  Slothappening 'Kinderen Baas': vrijdag 30 augustus 2024 op het Zomerplein
   
 • Inschrijven
   

  Om te kunnen deelnemen aan de speelpleinwerking moet jouw kind over een UiTPAS beschikken. Deze pas wordt steeds ingelezen bij aankomst en dient als identificatie- en inschrijfbewijs. Ook indien je reeds op voorhand bent ingeschreven. Je kan er elke dag ook punten mee sparen.

   

  Ter plaatse inschrijven
  Je hoeft niet vooraf in te schrijven. Met jouw UiTPAS kan je steeds ter plaatse inschrijven, indien er voldoende capaciteit is. 

  Vooraf inschrijven
  Wil je zeker zijn van een plekje op het speelplein? Schrijf dan vooraf in via de webshop. Dit is (onder voorbehoud van beschikbaarheid) steeds mogelijk tot en met de dag voordien.


  UiTPAS is verplicht voor deelname aan alle activiteiten.
   

 • Uitstappen / speciale activiteiten

  Vrijdag 12 juli: KID Rock
  Dinsdag 16 juli: Planckendael
  Dinsdag 20 augustus: Plopsaland

  Bij uitstappen en 'Kinderen Baas' is er geen gewone speelpleinwerking.  Hiervoor moet op voorhand ingeschreven worden.  Inschrijven kan enkel via de webshop, Spikkerelle of het sportcentrum.
   

 • Voor wie? Kinderen van 6-12 jaar (3de kleuterklas beĆ«indigd)
   
 • Waar? Ontmoetingscentrum Outrijve, Outrijveplein z.n.
   
 • Wanneer?  
  Het onthaal is elke ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur.  De activiteiten starten om 9.00 en duren tot 16.30 uur.  De kinderen kunnen afgehaald worden tussen 16.30 en 17.30 uur.  Om 16 uur wordt nog een vieruurtje voorzien en tussen 16u en 16.30u is er een afsluit-activiteit.  Vanaf 16.30u is er vrij spel.
   
 • Prijs per dagdeel?
  Kind Avelgem: 3,25 euro per halve dag
  Kind niet-Avelgem: 4,50 euro per halve dag
   
 • Begeleiding

  De begeleiding gebeurt door animatoren vanaf 15 jaar. Heel wat van hen hebben een cursus gevolgd of lopen stage bij ons. Er is ook een hoofdanimator (18+) aanwezig die fungeert als aanspreekpunt. Bij de ingang vind je elke week een overzicht van wie aanwezig is.

  Lees zeker ook de tekst over het speelpleinbeleid met meer info over onze werking en regels. 

Inschrijven

Speelpleinbeleid

Webshop