2,5-6 jaar | Speelpleinwerking Kerkhove

 • Wanneer?
  In Kerkhove is er Speelpleinwerking voor de kleuters in de paas- en zomervakantie.

  Zomervakantie: van maandag 1 juli tot en met vrijdag 19 juli 2024 en van maandag 5 tot en met donderdag 29 augustus (met uitzondering van 15 en 16 augustus).  Op vrijdag 30 augustus is er de slothappening 'Kinderen Baas' op vrijdag 30 augustus op het Zomerplein.
   

 • Inschrijven

  Om de kinderen op het speelplein in optimale omstandigheden te ontvangen en kwalitatieve begeleiding te voorzien, vragen wij om maximaal vooraf in te schrijven via de webshop, of aan onze balie. Dit is (onder voorbehoud van aantal beschikbare plaatsen) steeds mogelijk tot en met de dag voordien. Is het toch niet gelukt om vooraf in te schrijven? Geen probleem, inschrijven ter plaatse mét UiTPAS is nog steeds mogelijk indien er voldoende capaciteit is.

  Kinderen jonger dan 3 jaar kunnen niet via de webshop ingeschreven worden, daarvoor kom je best langs in Spikkerelle.

  UiTPAS is verplicht voor deelname aan alle activiteiten.

 

 • Voor wie? Kinderen van 2,5 tot 6 jaar  (t.e.m. 3de kleuterklas). 

  Kinderen die nog enkele uurtjes slaap nodig hebben overdag of nog niet zindelijk zijn, kunnen jammer genoeg niet deelnemen.
   

 • Waar? Ontmoetingscentrum Kerkhove, Oudenaardsesteenweg 589
   
 • Wanneer?  
  Het onthaal is elke ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur.  De activiteiten starten om 9.00 en duren tot 16.30 uur.  De kinderen kunnen afgehaald worden tussen 16.30 en 17.30 uur.  Om 16 uur wordt nog een vieruurtje voorzien en tussen 16u en 16.30u is er een afsluit-activiteit.  Vanaf 16.30u is er vrij spel.

   
 • Prijs?
  Kind Avelgem: 3,25 euro per halve dag
  Kind niet-Avelgem: 4,75 euro per halve dag

  Inschrijven
  Webshop