2,5-6 jaar | Speelpleinwerking Kerkhove

 • Wanneer?
  In Kerkhove is er Speelpleinwerking voor de kleuters in de paas- en zomervakantie.

  Zomervakantie: van maandag 1 juli tot en met vrijdag 19 juli 2024 en van maandag 5 tot en met donderdag 29 augustus (met uitzondering van 15 en 16 augustus).  Op vrijdag 30 augustus is er de slothappening 'Kinderen Baas' op vrijdag 30 augustus op het Zomerplein.
   
 • Inschrijven

  Om te kunnen deelnemen aan de speelpleinwerking moet jouw kind over een UiTPAS beschikken. Deze pas wordt steeds ingelezen bij aankomst en dient als identificatie- en inschrijfbewijs. Ook indien je reeds op voorhand bent ingeschreven. Je kan er elke dag ook punten mee sparen.

  Je hoeft niet vooraf in te schrijven. Met jouw UiTPAS kan je steeds ter plaatse inschrijven, indien er voldoende capaciteit is. 

  Wil je zeker zijn van een plekje op het speelplein? Schrijf dan vooraf in via de webshop. Dit is (onder voorbehoud van beschikbaarheid) steeds mogelijk tot en met de dag voordien. Kinderen jonger dan 3 jaar kunnen niet via de webshop ingeschreven worden, daarvoor kom je best langs in Spikkerelle.

  UiTPAS is verplicht voor deelname aan alle activiteiten.

   

 • Uitstappen / speciale activiteiten
  Dinsdag 16 juli: Jungle City
  Dinsdag 20 augustus: De Sierk
  Bij uitstappen en 'Kinderen Baas' is er geen gewone speelpleinwerking.  Hiervoor moet op voorhand ingeschreven worden.  Inschrijven kan enkel via de webshop, Spikkerelle of het sportcentrum.
   
 • Voor wie? Kinderen van 2,5 tot 6 jaar  (t.e.m. 3de kleuterklas).
  Kinderen die nog enkele uurtjes slaap nodig hebben overdag of nog niet zindelijk zijn, kunnen jammer genoeg niet deelnemen.
   
 • Waar? Ontmoetingscentrum Kerkhove, Oudenaardsesteenweg 589
   
 • Wanneer?  
  Het onthaal is elke ochtend tussen 8.00 en 9.00 uur.  De activiteiten starten om 9.00 en duren tot 16.30 uur.  De kinderen kunnen afgehaald worden tussen 16.30 en 17.30 uur.  Om 16 uur wordt nog een vieruurtje voorzien en tussen 16u en 16.30u is er een afsluit-activiteit.  Vanaf 16.30u is er vrij spel.
   
 • Begeleiding

  De begeleiding gebeurt door animatoren vanaf 15 jaar. Heel wat van hen hebben een cursus gevolgd of lopen stage bij ons. Er is ook een hoofdanimator (18+) aanwezig die fungeert als aanspreekpunt. Bij de ingang vind je elke week een overzicht van wie aanwezig is.

  Lees zeker ook onze tekst omtrent speelpleinbeleid met meer info over onze werking en regels.  
   

 • Prijs?
  Kind Avelgem: 3,25 euro per halve dag
  Kind niet-Avelgem: 4,75 euro per halve dag


Inschrijven

Speelpleinbeleid

Webshop