Aanvraagformulier GC Spikkerelle

Procedure: 

  • Check vooraf de beschikbaarheid van de zaal, zo voorkom je het formulier nodeloos in te vullen.
  • Je dient de digitale aanvraag in, de aanvraag wordt al dan niet goedgekeurd door het gemeentebestuur.
  • Bij indienen van dit formulier ga je akkoord met de bepalingen in het reglement en de gebruikersgids. Deze kun je per zaal vinden onder zalenverhuur.
  • Ook al ben je vroeger in het bezit van de sleutel, toch kan je de zaal enkel betreden op de aangevraagde tijdstippen (ook voor het klaarzetten en opkuisen).
  • Je krijgt zelf een kopie van het ingevulde formulier via e-mail.
  • Na maximaal een week krijg je uitsluitsel via e-mail (met de factuur indien uw aanvraag goedgekeurd is). 

Contact:

GEGEVENS AANVRAGER
Dit nummer moet bereikbaar zijn.
Dit nummer moet bereikbaar zijn.
GEGEVENS EVENEMENT
De zaal is beschikbaar vanaf 8u op de gereserveerde datum. Activiteiten mogen maximaal duren tot 24u. Op vrijdag en zaterdag uitzonderlijk tot 1u.
Tijdens de uren van de activiteit wordt de verwarming ingeschakeld
GEGEVENS ZAAL
Polyvalente zaal
Foyer
Theaterzaal
Artiestenruimte
De zaal is beschikbaar vanaf 8u op de gereserveerde data. Activiteiten mogen maximaal duren tot 24u. Op vrijdag en zaterdag uitzonderlijk tot 1u.
GEGEVENS ZAAL
Polyvalente zaal
Foyer
Theaterzaal
Artiestenruimte
We spreken van een reeks als er minstens 3 activiteiten van dezelfde aard in hetzelfde OC of GC plaatsvinden. Deze dient in 1 keer aangevraagd te worden. De korting van 50% geldt enkel voor erkende Avelgemse verenigingen en instellingen. De zaal is beschikbaar vanaf 8u op de gereserveerde data. Activiteiten mogen maximaal duren tot 24u. Op vrijdag en zaterdag uitzonderlijk tot 1u.
Tijdens de uren van de activiteit wordt de verwarming ingeschakeld
TECHNISCHE ONDERSTEUNING THEATERZAAL
Ondersteuning voor techniek bij theaterzaal wordt berekend per uur (bij kleine activiteiten) of in forfaitaire blokken van maximaal 4 uur. Bij elke activiteit waar licht en/of geluid moet voorzien worden wordt er een minimum van 1 uur gerekend voor opbouw en afbouw.
Technische ondersteuning bij theaterzaal
GEBRUIK TECHNISCHE MATERIALEN
De hoogtewerker / goederenlift kan gebruikt worden onder voorbehoud van beschikbaarheid en op voorwaarde dat de gebruiker de nodige instructies heeft gekregen en schriftelijk bevestigt dat hij/zij voldoende kennis heeft om het toestel te gebruiken.
Hoogtewerker - Goederenlift