#ZORGVOORLICHT: Laat Avelgem fonkelen

Gepubliceerd op vrijdag 06 november 2020
Campagnebeeld #zorgvoorlicht

HLN en VTM NIEUWS lanceerden vorige week de actie #zorgvoorlicht om licht te brengen in deze donkere dagen. Wij doen alvast mee. Jullie ook? Zet een lichtje, een kaarsje voor je raam en maak het letterlijk en figuurlijk wat lichter in deze periode. Het kan helpen om de moraal wat op te krikken, het is een teken van solidariteit en het zorgt voor gezelligheid.

Verlichte bomen en kerstverlichting

Het gemeentebestuur verlicht zoveel mogelijk het straatbeeld, als teken van hoop en verbondenheid.  De lichtjes in de bomen branden dit jaar vroeger dan anders, de kerstverlichting steken we vroeger aan en ook de openbare gebouwen worden verlicht. Zo geniet je in deze moeilijke periode van een aangename sfeer.

Deel je licht

Hoe zorg jij voor licht? Stuur jouw foto of filmpje naar info@avelgem.be of deel het op sociale media met #avelgemfonkelt of #zorgvoorlicht

Fonkelend Avelgem in beeld?

Elke avond bezoekt VTM NIEUWS een gemeente om de fonkelende lichtjes in beeld te brengen. Is de volgende keer Avelgem aan de beurt? Laat ons samen het straatbeeld massaal verlichten. Wie weet komen ze dan binnenkort in onze gemeente filmen. 

Spikkerelle