ZOHRA zoekt enthousiaste vrijwilligers

Gepubliceerd op maandag 28 augustus 2023

De vrijwilligersdienst ZOHRA is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers voor het dorpsrestaurant en vervoer van minder mobielen.

dorpsrestaurant

Vrijwilligers voor het dorpsrestaurant

Enerzijds is ZOHRA op zoek naar vrijwilligers die zich wekelijks kunnen vrijmaken op donderdagmiddag om te helpen in het dorpsrestaurant. Mensen kunnen er elkaar ontmoeten in een ontspannen sfeer en hun maaltijd nuttigen in goed gezelschap. Vrijwilligers wisselen elkaar af om wekelijks het restaurant draaiende te houden. Als vrijwilliger help je het restaurant klaar zetten, zorg je voor de bediening aan tafel, sta je mee in voor de opkuis achteraf en uiteraard is er ook ruimte om een praatje met de mensen te slaan. In het dorpsrestaurant is er telkens een professionele medewerker van ZOHRA aanwezig.

chauffeur ZOHRA

Chauffeurs voor vervoer

Anderzijds is ZOHRA op zoek naar vrijwillige chauffeurs uit Avelgem die minder mobiele inwoners van Avelgem naar het ziekenhuis, de dokter ... willen brengen. Het gaat vooral om vervoersaanvragen die verder reiken dan de gemeente Avelgem. “Vrienden en familie kunnen niet altijd inspringen” weet ZOHRA. "Daarom zoeken we chauffeurs met een warm hart en een luisterend oor."  Kan jij je enkele keren in de maand vrij maken? Dan ben jij misschien de chauffeur om ons ZOHRA-team te vervolledigen.

Zin om te vrijwilligen?

Kriebelt het bij jou om te helpen in het dorpsrestaurant of om vervoer te doen? Neem dan vrijblijvend contact op met één van de medewerkers van ons ZOHRA-team en wij geven je graag een woordje uitleg.


Meer info

ZOHRA | Leopoldstraat 66 | 8580 Avelgem

 056/65 30 36

  zohra@avelgem.be