Word jij Dé Grote Voetbalkenner van Avelgem?

Gepubliceerd op Maandag 17 oktober 2022
visual website Tifogame

De Rode Duivels strijden vanaf eind november mee op het WK voetbal in Qatar. Voor onze ‘Gouden Generatie’ wordt dit het tornooi van de laatste kans. Kan jij de resultaten van De Bruyne en co nu al voorspellen? Tijd om dat te bewijzen. Ter gelegenheid van het WK gaat Avelgem op zoek naar Dé Grote Voetbalkenner van onze gemeente.

In samenwerking met Tifogame lanceert de gemeente een gratis online pronostiekplatform voor elke handelaar of vereniging van Avelgem. Met deze actie wil het gemeentebestuur het lokaal shoppen een boost geven na corona. 60 handelaars en verenigingen nemen deel aan de actie en hebben een eigen pronostiek op Tifogame.

Deelnemen is gratis 

Hoe het werkt? Simpel. Ga langs bij de deelnemende handelaars en ontvang een QR-code om deel te nemen. Met die code krijg je toegang tot de pronostiek en kan je meedingen naar de vele fantastische prijzen. Geen smartphone? Geen nood. Gebruik de spelcode en geef deze in op tifogame.be/avelgem. Speel mee bij meerdere handelaars!

Twee manieren
  • Scan de QR-code bij je favoriete handelaar(s)
  • Surf naar tifogame.be/avelgem en geef de spelcode in

 Speel mee

 Wedstrijdreglement

Superklassement: prijzenpot van 500 euro

Je pronostiek ingevuld? Super! Automatisch doe je ook mee aan het superklassement en ding je mee naar de prijzenpot van 500 euro aan Avelgembonnen en Select voetballen. 

Veel succes! 

Lees de spelregels en ontdek alle prijzen van de deelnemende handelaars in ons uniek WK-magazine. Je vindt het magazine bij alle deelnemende zaken of hier digitaal.