Zomerpicknick

Op zondag 25 juni, tussen 11u en 18u, zet dienst Jeugd en Cultuur Avelgem i.s.m. met lokale toeristische aanbieders de start van de zomer in met een Zomerpicknick op het evenemententerrein van GC Spikkerelle.

Naast tal van randanimatie (muziek, straattheater, kinderanimatie, springkasteel, huifkartocht, …) krijgt men de kans om met de tandem of de vespa de streek te verkennen. Wil je het iets rustiger houden, dan kan je met de huifkar naar de start van een Natuurpuntwandeling gebracht worden doorheen de Scheldemeersen.

Om gesterkt aan deze activiteiten te starten kan je een eigen picknick meebrengen of er één bestellen bij @Bothino.

Ook de UiTPAS caravan is van de partij, je kan die dag gratis een UiTPAS registreren en UiTPASpunten omruilen voor heel wat leuke omruilvoordelen: een zomerse cocktail, UiTPAS-pet of poncho,… maar ook een Vespatocht of rit met de tandem langs de mooiste plekjes in Avelgem! De UiTPAS caravan is daarnaast ook uitgerust met een decor én fotobooth. Poseer voor de UiTPAS caravan, neem deel aan de wedstrijd en maak kans op een duosprong, een restaurant bon of beleef samen met 10 vriendjes een leuke dag in een indoor speelparadijs.
 
Picknick en/of tandem kunnen bij @Bothino (056 72 09 62 of atbothino@hotmail.com) gereserveerd worden;
Inschrijving vespatocht via Casa Caliente op 0498 11 04 19;
 
Meer info: dienst jeugd en cultuur - cultuur@avelgem.be - 056/65.30.90

 

Aangemaakt op: 22/05/2017