Vacature technisch medewerker crematorium Uitzicht

Crematorium UITZICHT zorgt voor een rustig kader waar mensen afscheid kunnen nemen van hun naasten. Ze bieden een dienstverlening in een architecturaal tijdloos gebouw, een aparte ontmoetingsruimte voor rouwmaaltijden en een plaats voor kunst.

Op heden gaan ze over tot het aanleggen van een wervingsreserve van 2 jaar voor
Technisch medewerker (m/v/x)
Contractueel | voltijds | C1-C3

Functie

Als technisch medewerker sta je in voor de technische ondersteuning van de crematies en het onderhoud van de technische installaties en de gebouwen.

 

Profiel

Je bent in het bezit van een diploma secundair onderwijs of je kan aantonen dat je minstens 5 jaar relevante beroepservaring hebt. Je beschikt over een sterk technisch inzicht en een sterke dosis gezond verstand. Daarnaast ben je communicatief vaardig, kan je zowel zelfstandig als in team werken en ben je bereid vaak op zaterdag te werken. Een basiskennis van de Franse taal alsook van Word en Excel is een meerwaarde.

 

Aanbod

Een voltijds contract (onbepaalde duur). Verloning volgens de geldende loonschalen (niveau C1-C3). Bij indiensttreding bedraagt het bruto maandsalaris minimum 1927,37 euro per maand en maximum 3122,20 euro per maand, afhankelijk van de erkende anciënniteit. Relevante beroepsanciënniteit wordt volledig erkend tot maximum 27 jaar.
Diverse extralegale voordelen: maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, groepsverzekering, eindejaarspremie, fietsvergoeding of vergoeding openbaar vervoer.
Daarnaast is er ook ruimte voor gerichte opleidingen, zowel intern als extern.
Verder wordt voor deze functie een wervingsreserve voor twee jaar aangelegd.

 

Solliciteren

Informatie en inschrijvingsformulieren vind je in de informatiebrochures op www.assolutions.be/jobs of kan je opvragen bij Julie Morbée (09 389 69 97).
Solliciteren kan tot uiterlijk 30/03/2019 op volgende manieren:

  • Per e-mail, gericht aan julie@assolutions.be
  • Per fax naar 09 389 69 99
  • Per post aan de hand van het inschrijvingsformulier, t.a.v. Julie Morbée, A&S Solutions, Kokerstraat 2a, 9750 Kruisem (datum poststempel of e-sollicitatie telt)
  • Per persoonlijke overhandiging bij A&S Solutions, Kokerstraat 2a, 9750 Kruisem

 

vacature technisch medewerker uitzicht