Techniekacademie Avelgem

In het najaar van 2017 wordt de 4de editie van Techniekacademie Avelgem georganiseerd voor kinderen uit het 5de en 6de leerjaar, een initiatief van Hogeschool VIVES in samenwerking met gemeentebestuur Avelgem.

Techniekacademie laat kinderen van het vijfde en zesde leerjaar op een unieke wijze kennis maken met techniek en technologie.  De workshops brengen de kinderen in contact met chemie, hout, metaal, kunststof, elektriciteit, elektronica, informatica en robotica en worden begeleid door professionele techniekmentoren. Op het einde worden alle ouders uitgenodigd voor de diploma-uitreiking.

De techniekacademie vindt plaats op woensdagnamiddag, van 13 september tot 6 december 2017 en bestaat uit elf workshops en één bedrijfsbezoek.  Er worden 2 groepen georganiseerd: 13.30 uur tot 15.30 uur en 16.00 uur tot 18.00 uur.

Inschrijven

Inschrijven kan vanaf 2 september, je aanmelden (interesse laten blijken) kan nu reeds via www.techniekacademie-avelgem.be. Het aantal deelnemers is beperkt tot 20 per groep.  De deelnameprijs bedraagt € 70, materiaal en verzekering inbegrepen, en er is een fiscaal attest zodat tot 45% gerecupereerd kan worden.  Het 2e kind van hetzelfde gezin krijgt € 10 korting.  Je kan ook punten sparen via UiTPAS.

INFO: Techniekacademie West-Vlaanderen | rik.hostyn@vives.be

Aangemaakt op: 29/06/2017