MUZIEK | De Dolfijntjes

Gepubliceerd op Maandag 23 augustus 2021

'30 JAAR + CLUBTOUR'
VR 25.02.22 - 20.15 uur
Polyvalente Zaal Spikkerelle - staand
€24 (ADD), €22 (VVK)

Het heerlijk geflipte combo De Dolfijntjes kondigt de '30 jaar + clubtour' aan.
Na vier lange jaren van oorverdovende stilte hebben de twee frontmannen Wim Opbrouck & Wim Willaert het spreekwoordelijke blaasgat in hun agenda gevonden om als vanouds grensoverschrijdend de festivalpodia te bestormen.

Gewapend met genetisch gemanipuleerde trekzakken, bezwerende synths en twee hallucinante koperblazers brengen De Dolfijntjes hun waanzinnige freakshow die het midden houdt tussen Willem Vermandere en West-Vlaamse Daft Punk.

De Dolfijntjes stellen zich tot doel muziek te maken die niet te catalogeren valt. Zo bekleden ze een volstrekt unieke positie in het hedendaagse muzieklandschap.

Zeker dat het dat eraf gaat, dat er kolkende moshpits ontstaan en dat er heerlijke samenzangen zullen weerklinken uit uitzinnige monden.

Voor deze tour is er nieuw personeel aan boord: Samoerai Serge Feys (TC Matic, Arno) op keyboards, Yves Fernandez Solino & Marc De Maeseneer (Lady Linn, El Tattoo Del Tigre, The Whodads, …) op blinkend koper. De Dolfijntjes 2.0 zijn nu een octet. Een muziekensemble van 8 muziekinstrumenten of zangstemmen.


Tickets via de balie, telefoon of
 webshop.