La Braderie '22: groot dorpsfeest met Margriet Hermans

Gepubliceerd op Maandag 27 juni 2022
27 augustus 2022
Campagnebeeld La Braderie '22

Elk jaar op de laatste zaterdag van augustus (27 augustus) organiseert vzw 8580, La Braderie in het commercieel hart van Avelgem. Eén ding staat als een paal boven water: La Braderie '22 wordt één groot dorpsfeest.

In een wereld die razendsnel verandert, is La Braderie in Avelgem meer dan ooit hét jaarlijks terugkerend feest voor alle Avelgemnaren en ver daarbuiten. Vertrouwde gezichten, vaste tradities, muziek, koopjes, straattheater, activiteiten voor de kids … La Braderie is de laatste zaterdag van augustus nog steeds dé regionale publiekstrekker.

In de Kerkstraat delen we voor het eerst de terrassen in twee zones op. Een familieterras aan Café De Vlashaard en Oné met onder andere een spectaculair spel voor kinderen en een groot terras ter hoogte van Café Local en De Brasserie met een podium vol muziek. Ook het feestpodium in de Stationsstraat komt terug. 

La Braderie vindt plaats in de centrumstraten van Avelgem op zaterdag 27 augustus ‘22 - van 9 tot 18.30 uur. Het feest gaat door tot de vroege uurtjes (1 uur) in de Kerkstraat en Stationsstraat.

Meer over La Braderie