Isbells

Gepubliceerd op woensdag 29 mei 2024
Isbells klein afb

ISBELLS is de indiefolk band rond Gaëtan Vandewoude. Hun titelloze debuutalbum van 2009 is een klassieker met internationale allure en één van de grootste Belgische indiefolk successen op Spotify: het wondermooie ‘Dreamer’ vergaarde intussen maar liefst 78 miljoen streams.

Vooraleer Isbells het levenslicht zag, draaide Gaëtan mee in diverse postrock bands. Met Isbells gooide hij het over een meer introspectieve en intieme boeg, wat resulteerde in melancholische indiefolk songs. Relaties, dagdromen en menselijke tekortkomingen werden de rode draad doorheen zijn muziek. 

Isbells is een categorie apart, met een eigen sound, gezicht en originaliteit. Gaëtan verzamelde van meet af aan een sterke groep muzikanten om zich heen. Met Chantal Acda, Christophe Vandewoude, Gianni Marzo en Gerd Van Mulders staat een topband op de planken. De fragiele kopstem, akoestische gitaar, uitgebalanceerde blazers, het delicate slagwerk en de elektronicasluier zorgen voor een solide en vertrouwd aanvoelende set. 
 

Info
Vrijdag 24/01/25 - 20.15 uur
theaterzaal Spikkerelle
€20 | €19 (-26, +65) | abo


De voorstelling is uitverkocht, maar u kan intekenen op de wachtlijst via onderstaande link.

Tickets