Buitenspeeldag

24 april 2019
Buitenspeeldag

Buitenspeeldag

Jij kent de Buitenspeeldag toch al? Al voor de 12de keer op rij kan je een hele woensdagnamiddag buiten ravotten en sporten. Net zoals voorgaande jaren wordt het evenemententerrein naast Spikkerelle omgetoverd tot een waar speelparadijs voor kinderen van het 1ste tot het 6de leerjaar.

We voorzien heel wat activiteiten tussen 13.30 uur en 17.00 uur. Kom je uitleven op onze longboards, go-carts of gekke fietsen. Raak het Noorden kwijt in ons supercool opblaasbaar doolhof en ga er met je vrienden lasershooten! Leer de coolste dansmoves in een leuke dansworkshop of speel een met je vrienden een panama toernooi! Of misschien hou je liever van onze springkastelen, bumperballen of speleobox? Ook voor de kleuters voorzien we een zone met aangepaste activiteiten (kleuters moeten wel begeleid worden door ouders).

We vergeten ook de (groot)ouders niet! Blijf gerust plakken op de Buitenspeeldag en geniet op ons dessertterras. Een gezellige babbel met een stukje taart en een warme koffie, ook jullie zullen zich niet vervelen!

Alle kinderen krijgen na afloop een cool aandenken mee naar huis maar wat dat is, dat houden we nog geheim!

Op jouw favoriete televisiezenders valt er alleszins helemaal niets te beleven. Die gaan een hele namiddag op zwart. Je hebt dan ook geen enkel excuus om binnen te blijven! Kom 24 april naar buiten en trommel je klasgenootjes, vriendjes, buurjongens en -meisjes op en maak er een spetterend avontuur van.