Beleef een supertoffe bioscoopnamiddag in Spikkerelle!

Gepubliceerd op Dinsdag 20 september 2022

ALGEMENE INFORMATIE

De film start telkens om 14.00 uur en duurt gemiddeld tot 16.00 uur (inclusief pauze). Deuren open om 13.30 uur. Er is geen opvang voorzien.

Prijs: € 2, inclusief gratis popcorn.
Tijdens de pauze is er mogelijkheid tot aankopen drankje.

Er hoeft niet op voorhand gereserveerd te worden maar het kan wel! Tickets kunnen aan de balie gekocht worden of via onze webshop.
(groot)ouders zijn ook welkom om er een leuke familie filmmoment van te maken.

Reserveer jouw plaats.

DRAGON GIRL
Donderdag 3 november . 14 uur

Leeftijd: vanaf 6 jaar 2022
In een klein Noors stadje maakt iedereen zich klaar om Kerstmis te vieren. Iedereen … behalve de 11-jarige Sara. Zoals een onzichtbare ninja houdt ze zich schuil voor de politie en sluipt naar binnen in leegstaande huizen, op zoek naar voedsel en onderdak. “Nooit gezien worden, nooit meegenomen worden, nooit iemand leren kennen.” Tot er op een dag een groot beest vanuit de lucht neerstort in het huis waar ze zich verborgen heeft. Sara kan haar ogen niet geloven: de schichtige indringer blijkt een draak te zijn.
De Noors-Nederlandse coproductie won één van de belangrijkste filmprijzen van Noorwegen, omwille van de visual effects. Animatiedirecteur Peer Lemmers is dan ook niet van de minste. Hij werkte namelijk ook mee aan 'Jurassic World'.

SINTERKLAAS EN KONING KABBERDAS
Woensdag 23 november 2022 . 14 uur

Leeftijd: alle leeftijden
Riko Tik werd vroeger gepest en wil nu alle kinderen terugpesten. Hij vervalst het boek van de Sint zodanig dat het lijkt alsof alle kinderen stout zijn. Vermomd als Koning Kabberdas gaat hij naar het huis van de Sint om de heilige man met dat foute boek op te zadelen. Hoe dit avontuur afloopt, zie je vanaf de herfstvakantie van dit jaar in de nieuwe film Sinterklaas en Koning Kabberdas.

Met bezoek van de Sint na de film!

COPPELIA
Woensdag 15 februari 2023 . 14 uur

Leeftijd: vanaf 6 jaar
De prachtige liefde tussen Zwaantje en Frans wordt bedreigd door de boosaardige Dr. Coppelius, een cosmetisch chirurg die de stad bedwelmt met oppervlakkige schoonheid. Iedereen heeft alleen nog oog voor uiterlijk vertoon. Wanneer de betoverend mooie nieuwkomer Coppelia ieders hoofd op hol brengt, wordt ‘jezelf zijn’ belangrijker dan ooit. Op een unieke manier combineert de film animatie en ballet op maat van het allerjongste publiek.

ZUSSEN
Woensdag 15 maart 2023. 14 uur

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Vega is 9 en gaat samen met papa en haar kleine wildebras-zusje Billie op trektocht door de wildernis. Een zalige tocht vol heerlijke momenten. Tot papa in een rotsspleet komt vast te zitten en zijn enkel bezeert. De zussen moeten op zoek naar hulp. Bang en ongerust gaan ze het woud in, maar dankzij enkele magische gebeurtenissen ontdekken ze krachten die ze nooit in zichzelf vermoed hadden. En bovenal ontdekken ze de (super)kracht van … zusjes!Dit spannende avontuur in de prachtige Noorse bossen en wouden is een ode aan de kracht en volharding van kinderen, van meisjes, van zusjes. Ze overstijgen zichzelf en overwinnen hun angsten. Tussen Vega en Billie knettert en vonkt de energie. En dat is geen verrassing, want ook in het echte leven zijn ze zussen. Een op-en-top familieverhaal dus.

LOUIS & DE ALIENS
Woensdag 26 april 2023 . 14 uur

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Louis is het twaalfjarige, ietwat eenzame zoontje van een geobsedeerde ufoloog. Zijn vader staart nachtenlang door zijn telescoop en is ervan overtuigt dat buitenaardse wezens bestaan. Wanneer het ruimteschip van de drie vreemde aliens Mog, Nag en Wabo niet ver van hun huis neerstort, is Luis dolblij dat blijkt dat zijn vader het al die jaren bij het rechte eind had. Samen met zijn nieuwe vrienden beleeft Luis een wild avontuur om uit handen van schoolhoofd Miss Diekendaker te blijven. Het viertal moet op tijd het ruimteschip bereiken om aan alle aardse gevaren en problemen te ontsnappen.