Avelgem horecabon: heerlijk van bij ons

Avelgem horecabon

Op zoek naar een leuk en origineel geschenk? De Avelgem horecabon is leuk om te geven of om jezelf te verwennen. Als toetje steun je ook de horecazaken uit jouw buurt. Heerlijk toch!

Door de coronacrisis kreeg de horeca rake klappen. Hoog tijd dus om onze cafébazen, restauranthouders en hoteluitbaters te steunen. Met de Avelgem horecabon trakteer je iemand op een figuurlijke pint, een lekker etentje of gezellige overnachting. Of je doet jezelf (en je gezin) wat quality time cadeau. De keuze is aan jou.

Het gemeentebestuur steunt onze lokale horecazaken. Bij de aankoop van één bon van acht euro legt de gemeente twee euro bij. Je gaat dus met een bon van tien euro naar huis. Graag gedaan.

Hoeveel kost een Avelgem horecabon?

  • Prijs één horecabon= acht euro (gemeente legt twee euro bij)
  • Aankoop beperkt tot 80 euro per persoon (bonwaarde = 100 euro)

Voor wie is de Avelgem horecabon?

  •  Enkel voor de particuliere inwoners van Avelgem. Niet-Avelgemnaren en verenigingen kunnen de gewone Avelgembon kopen in de bibliotheek.

Hoe koop ik een Avelgem horecabon?

  • Koop je horecabon(en) in de bib, het sociaal huis, Spikkerelle, sportcentrum en gemeentehuis (op vertoon van identiteitskaart)
  • Wil je horecabonnen kopen voor een inwoner die niet op jouw adres is ingeschreven? Breng de identiteitskaart van die persoon mee.
  • Betaal met bancontact​​​​​​

De Avelgem horecabon is geldig tot en met 31 december 2021. De gelukkige kiest uit de lijst van deelnemende horecazaken waar hij of zij de bon uitgeeft.

Deelnemende horecazaken

Reglement Avelgem horecabon

voorbeeld horecAbon
Voorbeeld Avelgem horecabon