Haal je gemeente in huis

Gepubliceerd op maandag 29 maart 2021
Campagnebeeld dienstverlening

Vanaf 1 april kan je via het digitaal loket 24/7 documenten opvragen of een aangifte doen. En dat op elke locatie en elk toestel. Met de uitbreiding van onze kanalen is een afspraak maken ook makkelijker dan ooit.

Doe je aanvraag digitaal

Een attest nodig? Een adreswijziging doen of een aanvraag indienen? Surf vanaf 1 april naar www.avelgem.be/digitaalloket. Via het digitaal loket kan je heel wat attesten en documenten online aanvragen. Handig! Want zo wordt een bezoekje aan het gemeentehuis overbodig. Voortaan doe je het allemaal vanuit je luie zetel. En je kan daarbij op je beide oren slapen. De aanvraag gebeurt in een veilige omgeving. Je moet enkel je elektronische identiteitskaart of de itsme®-app bij de hand hebben. Zo simpel is het.

Digitale aanvraag

Klik, bel of mail 

Heb je toch een gemeentedienst nodig? Alle administratieve diensten werken op afspraak. Gemakkelijk toch? Geen wachtrij meer. Kom wanneer het voor jou het best past. De dienst legt jouw dossier op voorhand klaar.  Maak een afspraak via www.avelgem.be/afspraak, telefoon of e-mail.  En prik meteen een moment in de agenda’s van de medewerkers. Alle telefoonnummers en e-mailadressen vind je op de website.

Afspraak maken 
 

Dynamische gemeente 

Met de vernieuwing van het digitaal loket sturen sturen we Avelgem in de richting van een dynamische hedendaagse gemeente. We streven naar een kwaliteitsvolle en efficiënte dienstverlening waarbij jij centraal staat.