Paprika uit Afrika

Waar
Theaterzaal GC Spikkerelle
Scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Theatergezelschap 'Tope
Prijs
€ 8.0 Basistarief: 8,00 €
Reserveren
reservatie@tope.be
www.tope.be/reservatie
Phone: 0474/053629
Contact
reservatie@tope.be, reservatie@tope.be
Fax: 0474/053629
Links

De jongeren van theatergezelschap ‘Tope nemen jullie mee naar Kenia, waar Sanne Van Reeth al bijna twee jaar als vrijwilligster werkt in de Afrikaanse jungle. Tijdens haar verblijf heeft ze de Keniaan Amedee leren kennen, met wie ze acht maanden geleden een wel zeer vruchtbare boswandeling heeft gemaakt. Hoogzwanger als ze is, laat ze haar nietsvermoedende familie overkomen om het heugelijke nieuws te melden en kennis te maken met haar verloofde. Een harde noot om te kraken zo blijkt want Roger en Maria: de ouders van Sanne, zijn nogal conservatief op het gebied van relaties.
Gelukkig staat Sanne er niet alleen voor en kan ze rekenen op haar Afrikaanse vrienden: klusjesman Lamoemba en huishoudhulp miss Boeloe, die samen met twee ietwat vreemde missiezusters en enkele kennissen ervoor zorgen dat de familie Van Reeth in de watten worden gelegd om het leed wat te verzachten.
Toch loopt de confrontatie met het zwarte continent allesbehalve rimpelloos voor Roger en Maria. Als ook de moeizuchtige tante Clementine zich in het geheel vermengt is het hek helemaal van de dam. Uiteindelijk moet een listig trucje ervoor zorgen dat Roger en Maria hun visie over de situatie moeten herzien.

Voor de tweede toneelproductie van het seizoen 2017-2018, staan de jongeren van Theatergezelschap ‘Tope op de planken met een exotische komedie.
Ondertussen bewees deze jonge garde dat ze wel degelijk iets kunnen op gebied van toneel en hebben ze hun plaatsje naast de volwassenen meer dan verdient. Met Paprika uit Afrika gaan we de komische toer op, deze productie heeft alles in huis om regelmatig uw lachspieren te manipuleren en even languit te genieten. Ze worden hiervoor bijgestaan door Jörgli Maes, die met deze productie zijn regiedebuut maakt.

Bron: UiTinVlaanderen.be