Lenteconcert 2018

Waar
Spikkerelle
scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Koninklijke Harmonie De Verenigde Vrienden Avelgem
Prijs
€ 10.0 Basistarief: 10,00 €
Reserveren
Phone: 0478457527
Contact
Fax: 0478457527

Onze jonge muzikanten van de Jeugdharmonie beginnen deze concertavond met frisse arrangementen van bekende filmtunes en pophits, dit onder leiding van dirigent Bernard Cosaert.


Het Avelgems Percussie Ensemble zorgt ieder jaar voor een verrassend intermezzo. Wie er in oktober bij was op hun jubileumconcert, zal nog meer uitkijken naar het spektakel van onze slagwerkers onder de leiding van Steven Coeman.


De Harmonie De Verenigde Vrienden start zijn programma met kopergeschal in Fanfare for the Common Man van Aaron Copland. Vervolgens verplaatsen we ons naar het hooggebergte in Homeland, an Alpine Reflexion van Otto Schwarz. Daarna spelen de muzikanten nog eens The adventures of Baron Munchhausen van Bert Appermont. Dit was het keuzewerk waarmee de Avelgemse Harmonie een mooie onderscheiding behaalde op de Vlamowedstrijd in oktober 2017. Met de hoogtepunten uit de films Remember the Titans en Beauty and the Beast besluiten zij de concertavond.


Kaarten voor beide voorstellingen zijn te verkrijgen bij alle bestuursleden (www.harmonie-avelgem.be) en muzikanten, of telefonisch bij Kathy Ruysschaert (0478/457527). De kaarten kosten 10 euro in voorverkoop en 12 euro aan de ingang.
Wanneer u een kaart aangekocht hebt, dient u het nummer van uw zitplaats in de zaal te reserveren, dit bij Kathy Ruysschaert (0478/457527). U kan haar bereiken alle werkdagen van 18 tot 21 uur, en in het weekend. Voor kinderen onder de twaalf jaar is de inkom gratis maar ook zij moeten reserveren.

Bron: UiTinVlaanderen.be