Ganzenhofkrieretocht

Waar
Bioboerderij Het Ganzenhof
Bosstraat 2, 8580 Avelgem
Wanneer
Van 8 juli 2017 tot 9 juli 2017
Organisatie
Krierecrossers
Prijs
€ 4.0 Basistarief: 4,00 €
Contact
Fax: 0485623350

Het tweede weekend van juli wordt voor Avelgem ongetwijfeld opnieuw een sportieve en recreatieve fietshoogdag. De Ganzenhofkrieretocht is het voelbare resultaat van een intense samenwerking tussen
bioboerderij ‘Het Ganzenhof’ van vzw Groep Ubuntu en mountainbikeclub ‘De Krierecrossers’. De Ganzenhofkrieretocht bouwt bruggen tussen de gedreven sportieve fietser en de fietsrecreant, het vlakke
en heuvelachtige landschap, Vlaanderen en Wallonië, mensen met en zonder beperking. Hiervoor is geen scheldewater te diep, geen brug te ver!
Op zaterdag 8 en zondag 9 juli 2017 kunnen de deelnemers aan de Ganzenhofkrieretocht een keuze maken tussen vijf hoofdzakelijk onverharde mountainbiketrajecten. Daarnaast bieden we drie cyclotochten en twee familietochten aan over landelijk verharde wegen. Het kasteel van ‘Bossuit’ vormt dit jaar opnieuw het decor voor onze bevoorrading met bioproducten van ‘Het Ganzenhof’.
Als afsluiter voorzien we op de binnenkoer van de boerderij een biobiertje, koffie met gebak, animatie en een muzikale noot.

Bron: UiTinVlaanderen.be