De kat in de kelder

Waar
Theaterzaal GC Spikkerelle
Scheldelaan 6, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Theatergezelschap 'Tope
Prijs
€ 8.0 Basistarief: 8,00 €; combiticket voorstelling nov'17 + mrt'18: 14,00 €
Reserveren
www.tope.be/reservatie
Phone: 0474 053629
Contact
Fax: 0474 053629
Links

Wat als een Vlaamse familie, die veel wegheeft van De Flodders, in afwachting van een sociaal appartement een voorlopig onderkomen vindt bij majoor Evarist Tanghe? De ex-militair laat het gezin logeren in de kelder van zijn woning, iets wat zeer tegen de zin is van zijn inwonende zus Serafine. Het gezin dat bestaat uit vader Felix, moeder Sylvia , dochter kim en grootmoeder Madeleine trekt aanvankelijk met enige tegenzin in bij de majoor, maar dat slaat echter snel om wanneer blijkt dat het huis van Evarist grenst aan een bankgebouw…
Felix ziet meteen zijn kans op de “jackpot” schoon en besluit samen met de familie een tunnel te graven tot in de kelders van de bank. Uiteraard mag de majoor en zijn zus in geen geval iets van deze onderneming merken. Geen makkelijke klus zo blijkt, temeer Serafine argwanend een oogje in het zeil houdt en Kim plots met een aanbidder komt opdraven. Neem hierbij nog een sociaal assistente die de gezinssituatie moet recenseren en oma die af en toe hysterisch reageert en dan heb je ook nog Minou’ke, de kat… Zal Felix ondanks alles met zijn gezin in hun opzet slagen?! Ontdek het tijdens het laatste weekend van november.
Deze productie opent het seizoen van theatergezelschap ‘Tope met een knaller van een komedie!

Op de planken staan:
Marianne Huart ● Bart Vandenhende ● Sarah Supply ● Jörgli Maes ● Ingrid Christiaens ● Jan Vanden Berghe ● Ingrid Vanderschueren ● Lutziana Maebe ● Wout Coussement.

Bron: UiTinVlaanderen.be