Boekenbeurs

Waar
Sint-Jan Berchmanscollege
Kasteelstraat 12, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Boekenbeurscomité Sint-Jan Berchmans Avelgem
Prijs
gratis
Contact
college@sjb-avelgem.be
Phone: 056/644212
Links

Op de boekenbeurs vind je een ruim aanbod kinder- en jeugdboeken en andere lectuur. Daarnaast kun je ook terecht in stands van Oxfam Wereldwinkel, Bond Zonder Naam en Uitgeverij Muurkranten.
Ideale kans om je voor te bereiden op de komst van de sint, de kerst- en nieuwjaarsdagen of gewoon op een hartverwarmende winter.

Tijdens het laatste weekend van november organiseert het boekenbeurscomité van Sint-Jan Berchmans Avelgem de in de regio welbekende BOEKENBEURS. Snuisteren in het gevarieerde aanbod aan fictie en non-fictie: stripfanaten, boekenwurmen, puzzelaars en hobbykoks … iedereen komt aan zijn trekken! Alle boeken mogen vrijblijvend ingekeken worden, zonder aankoopverplichting. Daarnaast zijn er in de receptiehal de stands van BOND ZONDER NAAM en van OXFAM-WERELDWINKEL met een uitgelezen aanbod van (h)eerlijke producten en allerhande geschenkartikelen. Ook UITGEVERIJ MUURKRANTEN mist deze afspraak niet: voor vroege kerstkaartjes, kalenders en originele posters kunt u hier terecht.
Daarnaast organiseert het comité dit jaar een aantal boeiende randactiviteiten voor jong en oud, met voorlees- en voordrachtmomenten en muzikale intermezzi. Niet te missen!

Bron: UiTinVlaanderen.be