Backdoor Buzze

Waar
Jeugdhuis Krak vzw
Scheldelaan 6A, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Jeugdhuis Krak
Prijs
€ 6.0 Basistarief: 6,00 €
Links

Naar jaarlijkse traditie gaat jeugdhuis Krak tijdens Backdoor Buzze helemaal door z'n dak op de laatste zaterdag voor de zomer. Foute acts, stevige bands, jong talent... het zit er weer allemaal in op deze beruchte editie van Backdoor Concerts.

Get Ready, Sam Gooris, Sergio, Vic Singer Songwriter, Zanger Rinus, …: kunnen we dit ooit nog overtreffen? JA, en daar hebben we jou eens te meer voor nodig: meezingen (of iets wat daar op lijkt) tot je stem niet meer te redden valt. Sitdowns en handjes in de lucht. Treintje van de eerste rij tot aan den toog. Alle energie uit je zomers heet lijf zweten. Het kan weer allemaal in onze feestbunker, andermaal klaar om gesloopt te worden! De vloer is lava op Backdoor Buzze…

Lokaal akoestisch talent, het zwaardere gitaarwerk van een zalige coverband, foute schlagers, veel te zatte afterparty-DJ’s en acts die zorgen voor de mindfuck van je leven. Wij zijn er weer klaar voor met No Direction Home, Skumic, Kleine Sanders, Red Hot Chilli Neppers, Felix Fizzle Felle, Dj Nonkel Jonny en niemand minder dan Rapper Sjors als hoofdact !

Aftermovie 2016: https://youtu.be/kLgBEWtfTWg
Tickets: enkel aan de deur. Kom vroeg: vorige edities uitverkocht.

Volg alles op www.facebook.com/backdoorconcerts !

Bron: UiTinVlaanderen.be