Backdoor Buzze

Waar
Jeugdhuis Krak vzw
Scheldelaan 6A, 8580 Avelgem
Wanneer
This event is finished.
Organisatie
Jeugdhuis Krak
Reserveren
www.krak.be
Age
15+
Links

Naar jaarlijkse traditie gaat jeugdhuis Krak tijdens Backdoor Buzze helemaal door z'n dak op de laatste zaterdag voor de zomer. Als je dacht dat we na epische edities met Rapper Sjors, Zanger Rinus, Get Ready, Sam Gooris en Sergio het dieptepunt hadden bereikt, dan moeten we je teleurstellen...

Ook dit jaar ginen we op zoek naar de geschiftste live-acts en de meest gestoorde DJ's van het moment. Met zekerheid durven we zeggen: deze 'Buzze' wordt er eentje om in te kaderen! Niet minder dan zeven acts zullen ons podium bestijgen. Allemaal voor het eerst in onze regio, lekker exclusief voor jullie!

Slechts één doel: jullie volledig doen doordraaien. Klaar voor een polonaise van de eerste rij tot aan de toog? Stem gesmeerd om mee te brullen? Haal die handjes maar uit je zakken, want ze gaan onherroepelijk de lucht in. Net als de temperatuur in onze feestbunker! Geen nood: we staan klaar om jullie dorst te lessen.

Garanderen dit jaar onder meer een explosief feestje : Tom Waes, Steve Tielens en de Gebroeders Scooter.
Daarnaast heel wat ander schoon volk op de affiche : live-juke-box met Your Wish, de explosieve funk/soul/hip- hop/RnB/pop/reggae-cocktail van Steve Picker, de beruchte West-Vlaamse HipHop-posse van de Grafgravers en OMDAT HET KAN Soundsystem, de eclectische nummer één filefuif DJ van StuBru.

Line-up:
20u00 - 21u00: Your Wish
21u20 - 22u10: Teddy Picker
22u30 - 22u50: Tom Waes
23u10 - 23u50: Grafgravers
00u00 - 00u40: Steve Tielens
00u40 - 01u30: Gebroeders Scooter
01u30 - 03u00: Omdat Het Kan Soundsystem ft. Average Rob…

Tickets: enkel aan de deur. Kom vroeg: vorige edities uitverkocht. Volg alles op www.facebook.com/backdoorconcerts !

Bron: UiTinVlaanderen.be